Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Το ταξίδι του Αι-Βασίλη



Ο Αι Βασίλης είναι ίσως το πιο μυθικό πρόσωπο για τα παιδιά. Τον σκέφτονται, μιλάνε γι΄ αυτόν και κάθε χρόνο περιμένουν πολύ καιρό με αγωνία το δώρο που θα τους φέρει τη Πρωτοχρονιά. Τα παιδιά στο Νηπιαγωγείο είναι πεπεισμένα πως ο Αι Βασίλης μπαίνει στα σπίτια απ ΄ την καμινάδα και αφήνει το πολυπόθητο δώρο που του έχουν ζητήσει. Θέλουν πολύ να δουν τον Αι Βασίλη, αλλά αποδέχονται πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί, αφού ο ίδιος προτιμά να μένει στο σκοτάδι της νύχτας και να μην εμφανίζεται ποτέ μπροστά τους .Ποτέ; Ίσως και όχι!

Εμείς με την βοήθεια του καλού μας φίλου που όλα τα ξέρει και όλα τα βλέπει και που για χάρη μας ταξιδεύει σ΄ όλο τον κόσμο, εξασφαλίσαμε ένα  δορυφορικό video που καταγράφει το ταξίδι του Αι-Βασίλη στον κόσμο την μαγική νύχτα της Πρωτοχρονιάς και φυσικά το είδαμε με τεράστιο ενδιαφέρον και μεγάλη χαρά!

Με την βοήθεια του video είδαμε πως φαίνεται η Γη και οι διάφορες πόλεις από ψηλά, γνωρίσαμε μερικά απ ΄ τα κυριότερα αξιοθέατα κάθε πόλης και διαπιστώσαμε με τα ίδια μας τα μάτια πως ο Αι-Βασίλης καταφέρνει να ταξιδέψει πετώντας  μέσα σε μια νύχτα σ ΄ ολόκληρο τον κόσμο για να μην αφήσει κανένα παιδί παραπονεμένο με την βοήθεια των ταράνδων και ειδικά  του Ρούντολφ που οδηγεί το έλκηθρο!
Μετά ζωγραφίσαμε και εμείς το μαγικό του ταξίδι στον έναστρο ουρανό με την βεβαιότητα πως θα μας επισκεφτεί και φέτος!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.